Covid-19: Vairāk testu, vairāk saslimušo. Ko saka Veselības ministrijā?

Ekrānuzņēmums no Facebook

Koronavīrusa izraisītā slimība #COVID19 pēdējā diennaktī apstiprināta 102 cilvēkiem, liecina Slimību profilakses un kontroles centrs informācija. Aizvadītajā diennaktī veikti 5078 Covid-19 testi.

Pēdējās diennakts laikā Latvijā stacionēti deviņi pacienti ar Covid-19. Kopumā stacionāros ārstējas 75 pacienti – 67 ar vidēji smagu, bet astoņi – ar smagu slimības gaitu. No stacionāra izrakstīti 256 pacienti, informē Nacionālais veselības dienests.

Latvijā kopumā veikti 373 523 testi, saslimuši 2942 cilvēki, bet 1325 izveseļojušies.

Tiešraidē – Veselības ministrijas preses konference, kurā tiek skaidroti jaunie ierobežojumi veselības, sporta, interešu izglītības un kultūras jomās.

Preses konferencē piedalās Santa Līviņa, Veselības ministrijas Sabiedrības veselības departamenta direktore; Edgars Severs, Sporta departamenta direktors; Dace Vilsone, Kultūras ministrijas valsts sekretāre.

No 14. oktobra sejas maskas obligāti jālieto arī tirdzniecības vietās, pastos, stacijās, kultūras iestādēs, baznīcās un citviet, kur nav iespējams ievērot divu metru distanci vai nav aizsargbarjeru, paredz valdībā apstiprinātie grozījumi.

Pievienot komentāru